FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

VENDNDODHJA:Porti detar Shengjin,ndodhet ne pjesen veriore te Republikes se Shqiperise,dhe eshte porti i vetem ne kete zone.

MASTERPLAN :Ne vitin 99 eshte hartuar masterplani i zhvillimit te portit Shengjin i hartuar nga Instituti i Studimeve te Transportit ne Ministrise se Puneve Publike,Transportit dhe Telekomunikacionit dhe i financuar nga Banka Boterore.

ISPS COMPLIANCE: Porti eshte conform ISPS. Kontakti me sigurine portual eshte Tel: 00355 2812 2276 / 2203

Port Authority : Autoriteti Portual i Shengjinit
Qyteti : Shengjin
Shteti : Albania - AL
Ora Lokale: +2
Ora lokale port: GMT +1
Latitude : 41? 49.0' N
Longtitude : 019? 36.0' E
Statusi :I hapur
UNCTAD : ALSHG


LAJME

Deklarate per cilesine e kontrollit te brendshem

Dinamika e aktivitetit te ngarkim - shkarkimit per periudhen 1996 - 2012

Grafiku i investimeve ne port 1996-2012
Kerko ne arshiva per informacione

 

INVESTIMET
Investimi per zonen e peshkimit eshte i perfunduar pavaresisht se numuri i anijeve te peshkimit eshte rritur jashte parashikimeve.read more...

NGARKIM SHKARKIMI
Lidhur me aktivitetin e ngarkim shkarkimit te mallrave,qe eshte aktualisht aktiviteti kryesor nga ku burojne te ardhurat e portit,disponojme  nje kalate me kapacitet mbajtes 3ton/m2 read more...

TRANSPORTI PASAGJEREVE
Per sa i takon aktivitetit te transportit te pasagjereve,pjesa me e madhe e investimeve kane perfunduar.Keshtu,ka perfunduar ndertimi i kalates per ankorimin e tragetit te pasagjereve,ka perfunduar thellimi. read more...
portofshengjin.Com © 2008 All rights Reserved